Notícies

Gardela

Noves ajudes per a joves menors de 30 anys que es donin d’alta com autònoms

La nova ajuda va dirigida a joves entre 18 i 29 anys que abans de donar-se d’alta com a treballadors autònoms estiguin inscrits al Programa de Garantia Juvenil.
L’alta com a treballador autònom ha de ser dins de l’àmbit temporal que determini la convocatòria corresponent. La sol·licitud es pot presentar des del 18 de juliol de 2023 a les 9:00 h fins al 20 de setembre de 2023 a les 15:00 h.
Se subvenciona un import fix que té per objectiu donar suport als joves en el moment d’iniciar, amb la solidesa necessària perquè es consolidi a llarg termini, un projecte empresarial o un pla de negoci com a treballador autònom.
El període que subvencionen aquests ajuts és de 12 mesos, a comptar des de l’inici de l’activitat econòmica o professional per la qual se sol·licita l’ajut. No obstant això, les persones beneficiàries han de mantenir l’activitat econòmica o professional durant un període mínim temporal de 18 mesos, que inclou sis mesos –com a mínim- de manteniment d’aquesta mateixa activitat econòmica o professional no subvencionats per aquest ajut.

CONTACTA AMB NOSALTRES I T’AJUDEM A TRAMITAR LA SOL·LICITUD.
Email: info@gardela.net
Tel: 973 400 354

ajudes-joves-emprenedors-23-fse