Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:


Raó social: ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L. NIF: B25377912 Adreça: carrer Verge del Pla, 48 - 25730 - Artesa de Segre - LLEIDA Telèfon: 973400354 Email: benjami@gardela.net


FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar dels productes o serveis prestats per l'empresa, asi com, facilitar el contacte amb aquesta.
El present avís legal (d'ara endavant, l'"Avís Legal") regula l'ús del lloc web:
www.gardela.net


LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


ÚS I ACCÉS D'USUARIS.

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L. o qualsevol de les seves delegacions.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni àdhuc citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L..


CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (www.gardela.net).


ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.


ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de pàgina web propietat de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L.. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA D'ASSEGURANCES S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.