avís legal

Gardela

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

  • Raó social: ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L.
  • NIF: B25377912
  • Adreça: carrer Verge del Pla, 48 – 25730 – Artesa de Segre – LLEIDA
  • Telèfon: 973400354
  • Email: benjami@gardela.net
  • Registro Mercantil de LLEIDA 01/03/2010 T 1078, F 215, S 8, H L 21314, I/A 3

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis. El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.gardela.net

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L..

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L.. La presència de “links” o enllaços en les pàgines web de ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.