Serveis

Gardela

assegurances


T’assessorem en el moment de contractar qualsevol tipus d’assegurança i et fem un seguiment perquè en tot moment s’ajusti a les teves necessitats.


Alhora quan es produeix un sinistre, ens encarreguem de gestionar ho sempre en benefici del client. Som Corredoria d’Assegurances, garantia de la nostra professionalitat i independència respecte a qualsevol companyia asseguradora.


Això ens permet treballar amb les companyies més punteres del mercat per oferir-te la següent gama de productes:

Particulars: auto, llar, comunitat, agroseguro, vida, estalvi, plans de pensions, accidents i malaltia, decessos, assistència sanitària, defensa jurídica, etc.

Empreses: negoci, pyme, pòlissa de ciberseguretat, explotació agropecuària, hotel, construcció i instal·ladors, decennal, rams tècnics, avaria maquinària, transports, etc.

Responsabilitat civil: general, professional, administradors i directius (d&o), mediambiental, construcció, nàutica, associacions, oci (running, drons, esquí…), etc.


La nostra missió es oferir-te la millor solució asseguradora per protegir-te front les adversitats i donar-te resposta favorable davant un sinistre.

 

 

  Responsable: ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L.
  Finalitat: Donar resposta a les seves consultes.
  Legitimació: per consentiment de l’interessat.
  Termini de conservació: el legalment establert.
  Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
  Drets: Té vostè dret d'accés, rectificació o supressió, oposició, limitació al tractament, portabilitat de les dades, així com a retirar el consentiment en qualsevol moment.