política de privacitat

Gardela

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

  • Responsable: ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L.
  • Finalitat: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web
  • Legitimació: per consentiment de l'interessat
  • Termini de conservació: el legalment establert
  • Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
  • Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.
  • Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l'apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web

Responsable:

  • Titular: ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L.
  • C.I.F: B25377912
  • Domicili social: carrer Verge del Pla, 48 - 25730 - Artesa de Segre - LLEIDA, Artesa de Segre
  • E-mail: benjami@gardela.net
  • Telèfon: 973400354

ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. és el responsable del tractament de les dades personals i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament:

  • La prestació dels nostres serveis relacionats amb Comptabilitat, auditoria i assessoria fiscal
  • Donar resposta a les sol·licituds d'informació que ens faci arribar a través dels formularis de contacte

Les dades personals que l'Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en aquesta, seran tractats amb caràcter general amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com amb qualsevol altra finalitat a la qual es refereixin els formularis i funcionalitats ofertes a cada moment a través de la web.

Legitimació:

ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L., tractarà les dades personals facilitades pel propi interessat per a donar resposta a la seva sol·licitud d'informació, o per a la prestació del servei sol·licitat, mitjançant el consentiment de l'interessat. L'usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La base legal dels tractaments és el consentiment atorgat pels Usuaris prestat mitjançant l'acceptació de la present Política de Privacitat i les caselles corresponents.

Criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudonimización de les dades o la destrucció total d'aquests.

Destinataris:

ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. no cedirà dades personals a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal sobre aquest tema. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.

Els proveïdors de serveis externs amb els quals ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L. treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

Drets que assisteixen a l'Interessat:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte del Responsable del Tractament, per a exercir els seus drets:

  • Titular: ASSESSORIA CAMATS-GARDEL CORREDURIA DE SEGUROS S.L.
  • C.I.F: B25377912
  • Domicili social: carrer Verge del Pla, 48 - 25730 - Artesa de Segre - LLEIDA
  • E-mail: benjami@gardela.net
  • Telèfon: 973400354